Acum un an, atunci cind am deschis acest site, cineva m-a intrebat: “Chiar crezi ca poti, cu o floare, sa faci primavara ?” … I-am raspuns “DA”, cu toata convingerea … Intr-o lume in care toti specialistii vorbesc despre globezitate, despre o epidemie de obezitate, cred ca a ajuta chiar si un singur om sa scape de surplusul de kilograme si sa invete sa traiasca sanatos, reprezinta un gest valoros.

Sint un om care a avut 100 de kilograme si stie cit de grea este aceasta lupta. Am ales sa va vorbesc deschis despre reusita mea si sa va impartasesc experienta prin care am trecut. In al doilea rind, sint jurnalist si cred ca a va aduce informatii cit mai multe este, nu datoria, ci menirea mea.

Eu nu dau sfaturi si cure de slabire. Eu va ofer informatii si suport psihologic. Atit cit pot, va daruiesc tot sprijinul meu, in lupta voastra cu kilogramele. Poate nu reusesc sa fac totul, dar ma stradui, zi de zi. Nu este usor, dar este frumos si MERITA !

Floare linga floare, primavara a inceput sa apara, in “casutza” noastra … Iti rapesc 10 minute, pentru a-ti arata ca VREAU, POT, FAC nu sint doar niste cuvinte, din carti… Povestile sint reale, pozele nu sint trucate, iar doamnele din imagini chiar au trecut prin viata mea.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler