Cea mai noua descoperire in materie de tratamente corporale, cu produse anticelulitice, este terapia cu dublu efect termic: cald-rece. Astfel, Therma-Frio-Shock e tratamentul ce te scapa de centimetri buni din jurul taliei, pe loc. Pe linga efectul anticelulitic, “arde” rapid grasimile in exces. Frisonul indus este secretul acestui tratament: organismul consuma un numar mare de calorii, din rezervele proprii, in actiunea de reglare a temperaturii. Mai mult decit atit, senzatia de frig, indusa de combinarea Therma Gelului (cald) cu Lichidul Frio (rece), produce o activitate musculara intensa, despre care se stie ca inseamna consum caloric mare.

Ingredientele anticelulitice din Therma Gel, Lichidul Frio si Moulding Cream, vor “topi” stratul adipos deja existent. Iar extractul de Acebo, un excelent diuretic natural ce imbunatateste circulatia limfatica, te va ajuta sa elimini toxinele din organism.

In reportajul VIDEO, poti sa vezi modul de aplicare a tratamentului si rezultatele obtinute, cu ajutorul lui:

NU UITA ! Rezultatele concludente apar si se pot evalua dupa citeva sedinte de tratament, facute corect si disciplinat, si difera de la persoana, la persoana, in functie de: retentia hidrica, stadiul si vechimea celulitei/grasimii, regimul alimentar, cantitatea de apa consumata zilnic. Rezultatul obtinut dupa prima sedinta de tratament este individual si difera, de asemenea, de la persoana, la persoana. Repetarea masuratorilor, dupa fiecare aplicare, reprezinta, ca si cintarirea zilnica, o greseala a programului de slabire.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler