Therma-Frio-Shock este tratamentul ideal, pentru acasa: iti acopera circa 2 luni de tratament intensiv si actioneaza asupra intregii problematici corporale – trateaza celulita, tesutul adipos, vergeturile, lipsa de tonus la nivelul tesuturilor, detoxifica organismul si face compactare (ajuta la reducerea numarului de centimetri, pe zona tratata).

Fotografia este reala si am primit-o de la o clienta a magazinului store.irinareisler.ro, care a folosit tratamentul anticelulitic Therma-Frio-Shock. Noutatea consta in faptul ca terapia Therma-Frio-Shock poate sa topeasca micro si macronodulii celulitici si adiposi. Pina acum, acest lucru se putea face doar cu ajutorul aparatelor de remodelare, in salon. Acum, ingredientele din acest tratament anticelulitic actioneaza asupra acestor noduli si, in timp, ii dizolva. Fiecare produs, din kit, reprezinta anticelulitic de sine statator, iar efectul tratamentului este unul cumulat. De aici, rezultatele frumoase si rapide. Schema de tratament, pe care o poti realiza, cu ajutorul kitului Therma-Frio-Shock, la tine acasa, este generoasa. Iata combinatiile pe care le poti face, in afara schemei clasice, pe care o poti vedea in secventele VIDEO (cea in care folosesti toate cele 3 produse, din kit):

* Fiecare produs poate fi folosit ca tratament de sine statator;

* Therma Gel (impachetare cu film osmotic) + Moulding Cream

* Therma Gel + benzi elastice cu Frio Lichid

* Benzi elastice cu Frio Lichid + Moulding Cream

In cazul kitului Therma-Frio-Shock Complete, Reaffirming Cream face ca schema tratament sa fie si mai “prietenoasa”, pentru ca ai, in pachet, 4 produse anticelulitice, pentru remodelare si tonifiere.

In VIDEO 1, poti vedea modul de actiune a terapiei Therma-Frio-Shock si iti arata, pas cu pas, cum se face impachetare in bandaje elastice.

In VIDEO 2, vei vedea rezultatele obtinute, in timpul filmarii, cu ajutorul acestui tratament anticelulitic.

VIDEO 1:

VIDEO 2 – rezultatele tratamentului Therma-Frio-Shock:

NU UITA ! Rezultatele concludente apar si se pot evalua dupa citeva sedinte de tratament, facute corect si disciplinat, si difera de la persoana, la persoana, in functie de: retentia hidrica, stadiul si vechimea celulitei/grasimii, regimul alimentar, cantitatea de apa consumata zilnic. Rezultatul obtinut dupa prima sedinta de tratament este individual si difera, de asemenea, de la persoana, la persoana. Repetarea masuratorilor, dupa fiecare aplicare, reprezinta, ca si cintarirea zilnica, o greseala a programului de slabire.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler