Vrei sa slabesti, inainte si dupa Sarbatori? E timpul sa te apuci de treaba! Imbina alimentatia corecta sau regimul tau de slabire cu tratamentele anticelulitice reci, de compactare. Ele te ajuta sa reduci in mod spectaculos numarul de centimetri de pe zona tratata, prin efecte cumulate: topirea tesutului gras, dislocarea nodulilor celulitici, eliminarea apei in exces si a toxinelor din tesut, compactarea tesutului, datorita efectului termic de racire. Propunerea noastra, pentru acest sezon: Crio Therma-Frio-Shock, un tratament anticelulitic cu rezultate excelente si rapide.

Tratamentul anticelulitic pastreaza 3 dintre produsele de baza ale kitul Therma-Frio-Shock (Therma Gel, Lichid Frio, bandajele pentru impachetari) si este completat de unul dintre cele mai iubite produse de la Post Quam: Crio Gelul. Pina pe 31 decembrie, la achizitionarea kitului, primesti cadou Chocolate Moulding Cream, un produs cu efect anticelulitic si de remodelare. Cu alte cuvinte, beneficiezi de dublu efect de compactare la rece si de un efect anticelulitic sporit.

Modul de actiune a tratamentelor reci este simplu: prin racirea brusca a tesuturilor, organismul este determinat sa “munceasca”, pentru a-si regla temperatura. El comanda muschilor sa-si mareasca activitatea si, astfel, apare arderea rapida a caloriilor. Metabolismul si circulatia sanguina sint accelerate, substantele anticelulitice actioneaza si ele, depozitele de grasime si celulita fiind “bombardate” din mai multe parti.

Crio Gelul este un astfel de tratament anticelulitic. El are o tripla actiune, asupra tesuturilor: distruge celulita, tonifica (tot datorita hipotermiei) si trateaza problemele vasculare, prin gimnastica vaselor de singe. In secventa VIDEO, afli amanunte despre compactare si poti vedea cum se aplica tratamentul, pas cu pas.

In urmatoarea secventa VIDEO, poti sa vezi modul de utilizare a tratamentului Therma-Frio-Shock, cel mai spectaculos tratament anticelulitic si de compactare la rece, care-ti asigura o silueta frumoasa si te ajuta sa scapi de centimetri buni, in jurul taliei.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler