In ultimele doua zile, am primit o multime de mesaje, de la doamnele care duc lupta cu kilogramele alaturi de noi. Le puteti intilni, zi de zi, si le puteti citi povestile, pe Forumul nostru. Rezultatele tratamentului corporal Therma-Frio-Shock sint de-a dreptul uimitoare. La fel, si cele obtinute in urma impachetatilor cu Therma Gel. Iata citeva, dintre ele:

Alexia 1980 – “Ma asteptam sa tremur de frig, dar nu e asa … a fost super bineeeee…..ma masor la a doua impachetare…..azi, nu am avut centimetru, insa m-am masurat cu un cordon, si …. dupa impachetare, cred ca s-au dus 4-5 cm in jurul taliei !”.

Shampy-Monic – dupa 10 zile de regim + miscare + tratamente corporale facute acasa, are 4 kilograme mai putin, minus 6 cm, in jurul taliei, si minus 7, in jurul soldurilor – “Rezultatele le vad pe haine. Mi-am adus aminte de o rochita de-a mea, care nu imi mai venea… am scos-o de la naftalina… am imbracat-o si… surpriza !!!!!! Imi vine perfect ! Imi mai trebuia o palma, ca sa-mi pot incheia fermoarul. Acum imi vine perfect !”

Adriana 22, tine regim alimentar si, in paralel, face tratamente corporale By Irina Reisler. Este una dintre primele romance, care a facut, cu rezultate excelente, tratamentul Therma-Frio-Shock: “Dupa vreo zece zile, incepusem sa vad diferente pe haine. Dupa 3 saptamini, a urmat prima cantarire. Rezultatul: minus 4,5 kg. Dupa alte 2 saptamini, inca 2 kg pierdute.”

Salonul ”Siluette Contur by AktualGroup” Timisoara – “Sunt de-a dreptul incantata de primele rezultate ale Therma Gelului. Am facut astazi “teste” pe doua persoane: pe mine, care nu sunt o persoana foarte “mare”, si am redus dupa prima impachetare calda cu Therma Gel, cate 2 cm pe fiecare zona masurata, iar dupa 5h de la impachetare, am mai pierdut intre 1 si 1,5 cm pe aceleasi zone. La fel si a doua persoana testata, dar putin mai “mare” ca mine, cu tonus muscular si fara mult tesut adipos, a redus dupa aceasta prima sedinta intre 1 si 2,5 cm dupa impachetare, iar dupa 5h, inca 1 – 3 cm pe aceleasi zone.”

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler