Reusita, forta, frumusete, fericire, emotii, prietenie – acestea sint elementele care au construit o noua Poveste de Invingator. Este povestea unei femei puternice, care a reusit sa cistige lupta cu kilogramele, pe cont propriu, cu enorm de multa vointa, cu ambitie, determinare si consecventa. Acestea sint marile secrete ale reusitei, in lupta cu kilogramele ! In secventele VIDEO, o transformare spectaculoasa !

Pe Dana o cunosc de aproape un an. In ianuarie 2010, cind am intilnit-o, Dana avea 100 de kilograme. Astazi, are 70. Si lupta ei continua. Aceasta transformare uimitoare s-a petrecut aici, sub ochii mei, ai vostri si ai celor care ne urmaresc forumul, zi de zi.

Dana a slabit 30 de kilograme cu ajutorul dieta disociata 3+3, tinut fara abatere, al tratamentelor corporale pentru acasa (Therma-Frio-Shock, Crio Gel, Bio-Shock Cellucomplex, Reaffirming Cream) si al sportului facut tot acasa, pe bicicleta.

Povestea Danei s-a scris la vedere, cu toate trairile umane prezente, de la temeri, pina la fericirea suprema, de la momentele de cadere, pina la strigatul victoriei. Este povestea unui om care si-a dorit, din tot sufletul, sa-si schimbe viata. Si a reusit !

Mi-am petrecut citeva ore, impreuna cu Dana, la un salon, pentru citeva rasfaturi si o schimbare de look majora. Minus 30 de kilograme inseamna, de fapt, o noua viata, asa ca se cerea o schimbare 🙂 !

Am inceput cu un tratament pentru ingrijirea miinilor, binevenit in sezonul rece: impachetarea cu parafina. In timpul tratamentului, am cerut si citeva sfaturi, pentru acasa, fiind ca si cei care nu pot ajunge la salon merita mici rasfaturi utile si eficiente !

Apoi, i-am facut Danei un tratament de lifting facial, cu hormoni marini. Si am invatat sa facem masaj facial, atit de placut si de util, mai ales in timpul curelor de slabire.

In urmatoarea secventa VIDEO, poti urmari tratamentele de salon si poti afla o multime de sfaturi utile, pentru acasa. Sa iti fie de folos !

Iar acum, te invit sa vezi o schimare de look neasteptata ! O rochita mai scurta, un machiaj simplu si o coafura la moda pot schimba complet o femeie. Si ce conteaza cel mai mult este sa poti spune “Sint frumoasa !”, atunci cind te privesti in oglinda ! Optimismul si gindirea pozitiva, increderea in propria persoana, respectul pentru tine sint alte secrete ale reusitei.

In secventa VIDEO ce urmeaza, poti sa vezi transformarea pe care a trait-o Dana, in miinile specialistilor de la salon. Ce a spus, la finalul filmarii ? Te las sa descoperi chiar tu !

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler