Ambitie, forta, curaj, incredere, o noua viata si lacrimi de fericire – asa as descrie, in doar citeva cuvinte, povestea lui Carmen, o noua Poveste de Invingator, in lupta cu kilogramele. Carmen si-a scris singura Povestea Reusitei, iar efortul de a scapa de 20 de kilograme, in nici 6 luni, i-a fost rasplatit pe deplin: a primit in dar o noua viata. Ea a slabit cu ajutorul dietei disociate 3+3 si cu tratamentele anticelulitice by Irina Reisler facute acasa. Programul ei de slabire a luat sfirsit in luna iulie, iar, de atunci, mentine ceea ce a obtinut, printr-o alimentatie corecta si echilibrata.

Am invitat-o pe Carmen sa impartaseasca lumii intregi povestea ei. Fiecare poveste spusa cu voce tare poate salva vieti si sper ca povestea lui Carmen a ajuns la sufletul tau. Mesajul nostru este simplu: VREAU, POT FAC, PENTRU CA MERIT, nu sint doar simple vorbe !

In reportajul din secventa VIDEO, poti sa vezi o noua Poveste de Invingator: marturia lui Carmen, zimbetul reusitei si lacrimile fericirii.

 

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler