Alaturi de voi, am reusit si eu. Astazi, pot adauga un nou capitol, la Povestea mea: mai mult de 10 kilograme pierdute, in ultimele luni. Mai aveam de ajustat putin silueta si… am facut-o! 🙂

Dupa 8 ani de mentinere, acul cintarului incepuse din nou sa urce… Nu stiu sa va spun cite kilograme aveam atunci cind am reluat dieta, dar presupun ca ma invirteam de 70. Am decis ca este momentul sa spun, din nou, STOP, de frica reintoarcerii la suta de kilograme … Si, iata-ma din nou in lupta, alaturi de Invingatoarele de pe forum. Dupa 8 ani, am reluat lupta cu cele mai pacatoase kilograme, acelea din urma, de care scapi cel mai greu … Dar, am stiut tot timpul ca platesc propria gresela, aceea de a lasa sa se adune mai mult de 5 kilograme.

Regimul disociat 3+3 m-a salvat si de data aceasta. Ca si acum 8 ani, a functionat perfect si nu a produs nici un fel de dezechilibru. In paralel, am folosit tratamente anticelulitice cu care lucrez zi de zi si pe care le poti gasi in magazinul de cosmetice by Irina Reisler.

Nu stiu sa va spun cite kilograme am acum. Nu ma cintaresc, pentru ca nu iubesc cintarul. A fost o vreme cind era cel mai mare dusman al meu si am renuntat la el. Pentru mine, conteaza cum stau hainele pe mine, cit de usor ma misc, conteaza ceea ce vad pe camera. Nu stiu daca rezultatul este unul mic sau unul mare. Stiu doar ca, din nou, ma simt bine, in pielea mea !

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler