Am primit, de Craciun, un dar minunat: se numeste Carmen si este una dintre bunele mele prietene “din umbra”. Din primavara, corespondam pe mail si ducem impreuna lupta cu kilogramele. Am trait, impreuna, bucurii si caderi. Am fost impreuna, zi de zi. De Craciun, am primit de la Carmen mailul ce urmeaza, fotografiile din montaj si acordul de a scoate din umbra o noua Poveste de Invingator.

“Simteam la haine, vedeam schimbarea in oglinda, imi spuneau multe persoane ca am slabit mult, dar 71 de kg inca mi se pareau de “categorie grea” ! Prin probarea acelui pantalon (vezi in video) am realizat cu adevarat ca “am topit” si am scapat de 26 kg !!!! Sa se duca si sa nu mai revina niciodata, la nimeni !!! Cred ca o sa pastrez, pana la urma, acesti pantaloni, vor avea pt mine valoare sentimentala !! Multumesc, pentru tot !!!! Mi-ai oferit sprijin neconditionat. M-ai facut sa-mi recapat Increderea si Respectul, pentru mine si cei din jur. Ai mare dreptate cand spui ca prin sustinere reciproca putem ajuta foarte multe persoane. Lupta continua !”

Va asigur ca fotografiile nu sint trucate ! Aceasta este diferenta primavara/iarna 2009. Carmen a slabit cu ajutorul unui regim alimentar corect si al tratamentelor anticelulita by Irina Reisler (produse PostQuam). Intreg programul de slabire s-a desfasurat la distanta, pe mail. Ca prietena , pot spune ca, in aceste luni, Carmen a devenit alt om, din toate punctele de vedere. Draga mea, te felicit si te pretuiesc, pentru curajul, ambitia si perseverenta de care ai dat dovada ! Iti multumesc.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler