Apa este vitala. Fara ea, nu putem trai. “Bea cel putin 2 l de apa, pe zi”. Suna plictisitor, dar este unul dintre cele mai mari secrete ale reusitei, in lupta cu kilogramele.  Vezi, in VIDEO, marturia unei femei care a slabit mai mult de 30 de kilograme, folosind acest secret.

Explicatia este una extrem de simpla: apa este cea care curata organismul de toxine, este cea care ajuta la eliminarea substantelor nocive, rezultate in urma slabirii. Dieta, tratamentele corporale, sportul topesc tesutul adipos, dar, daca aceasta grasime topita nu este drenata si eliminata din organism, efortul nostru poate fi zadarnic, iar rezultatele obtinute pot fi aproape inexistente. Cea care se ocupa de acest proces de curatare  este apa.

* Intr-un program corect de slabire se beau cca 3 l de apa, pe zi.

* In fiecare dimineata, pe stomacul gol se bea un pahar mare cu apa, cel mai bine calda sau la temperarura camerei, in care puneti 3, 4 felii de lamiie. De ce ? Pentru ca apa calda spala, indeparteaza toxinele adunate, peste noapte, pe tubul digestiv. In plus, asigura un tranzit intestinal optim. Abia dupa ce ati baut apa, puteti servi cafeaua si micul dejun.

* Cea mai mare cantitate de apa trebuie bauta in prima parte a zilei, pina in prinz. Aceasta este partea din zi, in care organismul consuma, arde, cele mai multe calorii.

* Inainte de fiecare masa, beti un pahar mare cu apa.

* Dupa masa de prinz, beti un pahar mare cu apa si multa lamiie (limonada)

In VIDEO 1, vedeti rezultatele obtinute de o doamna careia apa, dieta, sportul, terapiile de remodelare corporala si tratamentele anticelulitice i-au schimbat viata. In VIDEO 2, gasiti sfaturile ei, de la egal, la egal:

VIDEO 2:

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler