“A fost odata ca niciodata … am fost eu, o persoana frustrata , inchisa in mine si plina de complexe .
De ce spun ca “a fost” ?
Pentru ca azi sunt mandra de felul in care arat , merg pe strada cu capul sus si ma simt cea mai frumoasa si cea mai iubita femeie … cu alte cuvinte ma simt cu adevarat femeie.
Nu a fost un drum usor , au fost multe momente in care simteam ca un nesuferit de kilogram nu vrea sa plece si simteam ca nu mai pot … ca poate as mai dormi cateva ore, desi autocarul pleca la 3 …  dar am avut oameni de valoare langa mine si am trecut peste toate.
Am reusit sa imi fac noi prietene , sa vad viata in roz, sa fiu mai optimista si sa imi indrept privirea spre partea plina a paharului, sa cunosc oameni dispusi sa iti intinda o mana si sa te ajute dezinteresat si, pana la urma, si acesta este un mare castig !
Am avut privilegiul sa arat si sa ma simt ca o DIVA, in ziua finalei,  iar aceasta imagine este poate cea mai mare realizare. Nu stiu daca va amintiti ce spuneam la inceputul campaniei… “eu nu imi pot imagina cum as arata slaba”. Ei bine, cu ajutorul specialistilor, in ziua finalei, am aratat asa cum niciodata nu mi-as fi putut imagina, iar reactiile celor care m-au vazut au fost pe masura … uimire, fericire si dragoste.
Cuvintele sunt sarace in continut, nu pot exprima tot ce as fi vrut sa spun, pot doar sa va multumesc si sa va spun ca mi-ati schimbat viata cu adevarat ! MULTUMESC !”

Ana Maria Popescu, Sibiu.

ana maria si marius

Picture 1 of 4

Ana Maria Popescu este una dintre cistigatoarele campaniei “Meriti sa fii sanatoasa !”. Ea a slabit 11 kilograme, in doar 3 luni, cu ajutorul unui porgram complex si complet de slabire, care a continut o dieta de slabire sub urmarirea unui medic nutritionist + terapii de remodelare corporala personalizate (impachetari fango+capsula, laser, vacum, electrostimulare, tunel cu infrarosii, citeva sedinte de liposuctie virtuala).

FELICITARI, ANA MARIA !

ana-maria inainte-dupa

Picture 1 of 5

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler