De la 70, la 50,8 kilograme – aceasta este victoria Andreei in lupta cu kilogramele ! O victorie frumoasa, pe care a obtinut-o cu o vointa uluitoare… Desi este o mina de om, Andreea are o forta greu de descris in cuvinte. Nu, nu era asa, inainte de a incepe lupta. Aceasta forta a dobindit-o, pe masura ce rezultatele au inceput sa apara. Cind a vazut primul minus pe cintar, a stiut ca nu se va opri decit acolo unde va putea spune: “mi-am redobindit sanatatea, suta la suta”. Si asa a fost. Andreea a luptat cu toate fortele si, iata, si-a implinit visul !

Programul ei de slabire a debutat cu Dieta Astronautilor. Dupa cele 90 de zile de regim, a continuat cu Dieta caloriilor negative, pina cind a vazut pe cintar “50”. In paralel, Andreea a facut acasa tratamente anticelulitice by Irina Reisler. Cu alte cuvinte, si-a construit un program de slabire corect si echilibrat pe cont propriu, ajutindu-se de informatiile de pe site-ul nostru . Si… a reusit !

In secventa VIDEO, Andreea iti dezvaluie principalele secrete ale acestei reusite. Are un mesaj special pentru tine ! Si tot aici, poti sa vezi tehnicile corecte de masaj facial, o modalitate simpla de autodiagnosticare a tipului de ten si o masca faciala pentru acasa.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler