“Am tinut regim, am slabit, iar apoi m-am ingrasat la loc, pentru ca regimul nu a fost bun.” – de cite ori ai auzit aceasta fraza ? Sigur, exista si cure de slabire periculoase, care infometeaza si care au ca efect reaparitia kilogramelor. Dar, de multe ori, kilogramele reapar pentru ca noi ne intoarcem la vechile greseli alimentare.

Unul dintre principalele scopuri ale unui regim de slabire echilibrat si eficient este acela de a ne invata sa mincam corect. Mentinerea dupa o dieta de slabire este o alta etapa a vietii noastre, cel putin la fel de importanta ca si cura de slabire. Pastrarea rezultatelor obtinute se face cu multa corectitudine si prin respectarea principiilor alimentare corecte.

In VIDEO, poti sa vezi trei exemple concrete. Trei doamne care au scapat de surplusul de kilograme, alaturi de noi, si care mentin impecabil rezultatele programului de slabire. Priveste-le, iar apoi iti ofer amanunte despre fiecare in parte. In ordinea aparitiei – Mona, Adriana si Pooh:

Mona si-a construit singura regimul de slabire, cu ajutorul principiilor alimentare. Cu o tenacitate uimitoare, a slabit spectaculos, corect si echilibrat. In paralel cu regimul alimentar, a facut exercitii fizice si tratamente anticelulitice by Irina Reisler (impachetari cu Lichid Frio), acasa, in fiecare zi.

Adriana a tinut dieta disociata 3+3, iar de 6 luni, mentine rezultatele obtinute, cu ajutorul principiilor alimentare, pe care le gasesti AICI. In paralel cu regimul, Adriana a facut acasa tratamentul anticelulitic Therma-Frio-Shock, fiind printre primele romance care au folosit aceasta terapie corporala.

Pooh a tinut regimul alimentar lacto-vegetarian, si a slabit aproape 10 kilograme. In paralel, a facut exercitii fizice, acasa, pe bicicleta, si a facut tratamentul anticelulitic Therma-Frio-Shock.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler