Povestea Catalinei Coja este deja celebra. Pe Catalina, a salvat-o medicul Catalin Copaescu, intr-un moment in care toate sperantele se prabusisera. Catalina avea 156 de kilograme si sanatatea subreda: tensiune mare in permanenta, tulburari cardiace, cerebrale si pulmonare, glicemie mare. Grasimea ii afectase intreg organismul. Suferea de obezitate morbida.

In secventa VIDEO, povestea unei supravietuitoare in lupta cu kilogramele. Imagini spectaculoase, asa cum nu ai mai vazut !

Asa arata stomacul, ingropat in grasime, al unei persoane de 150 de kilograme:

reducere de stomac

Image 1 of 1

Catalina Coja a ajuns sa cintareasca 156 de kilograme, pentru ca s-a ingrasat in timpul celor doua sarcini si dupa. Kilogram dupa kilogram, zi dupa zi, pina cind singura solutie viabila a ramas o interventie chirurgicala impotriva obezitatii.

Medicul Catalin Copaescu, i-a efectuat laparoscopic o modificare a sistemului digestiv, o scurtare a traseului parcurs de mincare si o micsorare a stomacului.

operatie-stomac

Image 1 of 3

Astfel, viata Catalinei a fost salvata. In doar citeva luni, ea a slabit aproape 100 de kilograme. De la 156, la mai putin de 70.

catalina coja

Image 1 of 4

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler