Am slabit, acum ce fac ? Cum mentin rezultatele regimului de slabire ? Cum evit reaparitia kilogramelor in plus ? Cheia succesului, e la tine ! Intotdeauna, intoarcerea la greselile alimentare, facute inainte de un regim, duce la reingrasare. Nu din cauza dietelor reapar kilogramele, ci din cauza noastra. Daca am tinut un regim de slabire corect, ne reingrasam exclusiv din vina noastra. Pentru ca, marele secret al  mentinerii inseamna, de fapt, reguli si principii alimentare echilibrate, aplicate zi de zi, fara exceptie. Iar un scop important al unui regim de slabire corect este acela de a te invata sa maninci, sa te hranesti corect.

In secventele VIDEO, poti sa vezi discutiile despre mentinere, purtate in Workshopul “Lupta cu kilogramele – slabeste corecte, echilibrat si frumos”, organizat de Eva.ro.

Secventa VIDEO 1:

In urmatoarea secventa VIDEO, discutam despre alimentele integrale si despre produsele bio, despre ce si cum facem, pentru a ajunge sa ne dorim si sa avem, in vietile noastre, obiceiurile alimentare sanatoase.