Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea serviciilor prezentate pe site-ul salon.irinareisler.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui material. Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dvs. implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

salon.irinareisler.ro este proprietatea SC PostQuam Cosmetics SRL, care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. Intregul continut al site-ului, inclusiv elementele de design si grafica web, este proprietatea SC PostQuam Cosmetics SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul salon.irinareisler.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC PostQuam Cosmetics SRL, fara acordul scris al acesteia.

Fara nici o notificare prealabila, SC PostQuam Cosmetics SRL poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul salon.irinareisler.ro si incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.