Tratament lifting facial

Tratament lifting facial

Tratamentul de lifting facial inseamna colagen si elastina. Ele sunt substantele active care ajuta pielea sa-si recapete elasticitatea si tonusul.

  • Ce este colagenul ?

Pielea este formata dintr-o retea de fibre de colagen, al carei rol este sa mentina umiditatea, elasticitatea si flexibilitatea pielii. Dupa virsta de 25 de ani, productia de colagen scade, iar in jurul virstei de 40 de ani, se opreste total. Urmarea imediata a lipsei de colagen – piele se usuca si apar primele semne de imbatrinire.

  • Ce este elastina ?

Elastina este o sclero-proteina, care formeaza fibre foarte elastice, in piele, in peretii vaselor de singe si ai capilarelor, in tesuturile elastice ale corpului si in unele organe, cum ar fi plaminii. Este o substanta care contribuie la elasticitatea si fermitatea pielii. Datorita ei, pielea revine la forma initiala, dupa ce este pliata. Ca si in cazul colagenului, cantitatea de elastina scade, odata cu inaintarea in virsta. Urmarea imediata a lipsei de elastina – “lasarea” pielii.

Pe linga colagen si elastina, folosim inca un igredient de lifting facial spectaculos: lichidul amniotic. El crestere tonusul muscular facial, restructureaza celulele previne imbatrinirea prematura a pielii. Pielea isi recapata tonusul, se revigoreaza, orice semn de oboseala dispare, iar tenul arata vizibil intinerit, datorita generarii de tesut nou.

Iata de ce este important tratamentul de lifting facial. Ti-l recomandam, cu caldura!