Mezoterapie virtuala slabire

Mezoterapie virtuala slabire

Una dintre ultimele descoperiri ale specialistilor din domeniul esteticii, mezoterapia virtuala, reprezinta cel mai eficient tratament, atunci cind este vorba despre introducerea substantelor active, in profunzimea tesutului. Pina acum citiva ani, mezoterapia se facea cu ajutorul a zeci de ace, care actionau simultan si injectau serurile concentrate, in zona ce se dorea tratata, dupa ce zona era anesteziata. Astazi, mezoterapia se face fara ace, fara intepaturi, fara durere, cu ajutorul unei super tehnologii care are la baza principiul ultrasunetului.

Mezoterapia virtuala include 3 etape de tratament, ce se fac in cadrul aceleiasi sedinte:

1. electroporatia, care se face cu ajutorul unor impulsuri controlate (ultrasunete), ajuta la dilatarea porilor, de circa 400 de ori, si pregateste urmatoarea etapa a terapiei (penetrarea ingredientelor active, in piele si tesutul superficial)

2. electroforeza reprezinta esenta mezoterapiei: 95 % din substantele active ale oricarui produs facial sau corporal, sub forma de ser concentrat, ajung in profunzimea tesutul care se doreste a fi tratat

3. cooling therapy reprezinta ultima etapa a mezoterapiei virtuale si se face cu ajutorul unui dispozitiv care raceste tesutul tratat, inchide terenul pe care s-a lucrat si readuce porii la dimensiunea normala.

Efecte:

  • reducerea tesutul gras
  • anticelulitic
  • tonifierea tesutului
  • antivergeturi
  • antirid
  • hidratare si oxigenare profunda a tesutului