“De la 100, la 50 de kilograme. Vreau, pot, fac, pentru ca merit” este o carte ce iti va oferi sprijin ca sa slabesti, ca sa iti schimbi viata, ca sa inveti sa iei decizii. Este o carte despre curaj, despre ambitie, despre determinare, despre forta fiecarui om. Citeste-o, ca sa te descoperi. Citeste-o, ca sa te iubesti. Citeste-o, ca sa vezi cat de usor este sa traiesti sanatos. Vei gasi in ea dietele care m-au ajutat sa slabesc 50 de kilograme, sute de sfaturi ce te vor ajuta sa inveti sa mananci corect, dar si lucruri de suflet, din suflet, pentru suflet. Am scris aceasta carte cu varful inimii mele. Si vei citi povesti pe care le-am scos din miezul inimii mele. Am asternut pe hartie emotii intime, batai ale inimii mele. Asa ca te voi ruga sa citesti cartea cu inima ta, in asa fel incat inimile noastre sa se intalneasca, intr-o scanteiere de magie. Acea magie pe care obisnuim sa o numim „Iubire“ …

Cartea poate fi cumparata din magazinul nostru online, AICI. Desigur, o vei primi cu autograf. 🙂

Lansarea cartii a avut loc pe 3 octombrie 2019, la libraria Carturesti Carusel. La evenimentul organizat de Editura Trei – Lifestyle Publishing au participat sute de oameni, iar primul tiraj al cartii s-a epuizat in doar cateva saptamani.

“Să scrii despre tine este unul dintre cele mai complicate și solicitante exerciții literare. Ficțiunea te îndeamnă la reverie, nonficțiunea te pune să așterni realitatea, însă confesiunea te trimite la autoexaminare, la autoreflecție. Tocmai de aceea știu că această carte va fi lectura-companion a multor cititori și cititoare. Pentru că e scoasă din suflet, pentru că vine după doi ani de la întrebarea „Irina, nu facem o carte din povestea ta?” și pentru că apare când îi era menit să apară. Pentru Irina cea care nu se lasă până nu reușește ce-și propune, scrierea acestei cărți a fost o încercare. O revizitare a unui trecut bogat în emoții, decizii, sacrificii și realizări. O pildă și un îndemn pentru cei care ar vrea, dar încă nu pot să ia o hotărâre care să le schimbe viața.
Eu nu mai cunosc pe nimeni ca Irina: să slăbești de la 100 la 50 de kilograme înseamnă, înainte de toate, un efort imens de voință și determinare. Și după ce ți-ai atins obiectivul, să îți dedici o mare parte din timp ajutând necunoscuți sa învețe principiile alimentației sănătoase înseamnă să ai vocația empatiei și a bunătății. Nu exagerez când spun că sunt mii de persoane care trăiesc mai sănătos datorită sfaturilor ei.
Cartea aceasta este și o privire în sufletul Irinei, o dezvăluire a pasiunilor ei. Știați că scrie poezii? Știați că din mâinile ei ies niște bijuterii absolut fabuloase, fiecare cu povestea sa?
Irina Reisler n-o să se oprească niciodată din iubit oamenii și din a întinde o mână de ajutor oricui are nevoie. Nu cere în schimb decât sinceritate – dacă vrei să te ajute să trăiești sănătos, trebuie să ai un dialog onest cu tine. Și iubire de viață: să reînveți să te iubești și să îți spui: „Vreau, pot, fac, pentru că merit!”
Veți găsi în acest volum nu doar povestea drumului parcurs de Irina Reisler către un stil de viață sănătos, ci și sfaturi care să vă ușureze călătoria spre o viață mai bună. Poeziile și gândurile sale vă vor fi surse de inspirație sau de meditație în orice moment.
Cu peste 100 de imagini alese de autoare, cartea aceasta este și o incursiune în spațiul intim și pasiunile Irinei.”

VIRGINIA LUPULESCU, editor-coordonator Editura Trei