Orice om primeste, atunci cand ingerii il intrupeaza in om, un Far care sa ii lumineze Drumul, mintea, sufletul, iubirea, viata. Este Farul care ne insufleteste, care ne calauzeste, care ne lumineaza calea chiar si in cel mai adanc intuneric. Este Lumina. Lumina din inimile noastre. Si, ca sa o vedem, trebuie doar sa privim catre noi si catre ea. Cand aflam cum arata sufletele noastre, ce iubesc, ce isi doresc, ce le aduce bucurie, ce le face sa tresalte si cata putere au sa daruiasca, se cheama ca am descoperit Lumina. Farul din inima noastra. Si, de aici, lucrurile devin simple si frumoase. Pentru ca Farul ne arata Drumul.

Eu asta cred ca inseamna “Lumina”. Lumina calauzitoare, cea care ne ajuta sa fim cea mai buna varianta a noastra. Lumina divina, care ne conduce nevazuta (dar simtita) spre desavarsirea Rostului pe acest pamant. Pentru mine, acesta este simbolul acestei zile speciale. Si acestea au fost gandurile si emotiile mele, in ziua sfanta a Pastelui. Am simtit ca aceste emotii trebuie daruite cumva Universului si am asezat bucuria Reinvierii si Lumina sufletului meu in ceea ce iubesc. Asa ca, m-am asezat la masa de lucru si am insufletit o bijuterie speciala, pentru o persoana speciala. Si am rugat-o pe cea mai frumoasa Lumina a vietii mele, pe Anisia, sa-mi fie model, pentru a desavarsi energia bijuteriei.

Este in mana noastra sa ne facem vietile frumoase si inimile bucuroase. Sa aveti zilele si inimile luminate, astazi, maine si in fiecare zi! ❤

Colierul este o bijuterie personalizata si a fost realizat din perle Keshi si lemon cuart. Puteti vedea bijuteriile pe care le lucrez pe www.marysia.eu.

2 Mai 2021

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler