Indiferent ce cura de slabire tii, indiferent ce tratamente anticelulitice faci, indiferent daca vrei sa scapi de 10 sau de 40 de kilograme, tonifierea este o etapa foarte importanta. A slabi frumos, fara vergeturi, fara piele lipsita de elasticitate, fara tesut lasat reprezinta telul oricarui program de slabire corect. Aminarea sau lipsa procesului de tonifiere a pielii va duce, mai tirziu sau mai devreme, la aparitia vergeturilor, la ruperea fibrelor de colage, la aparitia renumitului “sort”, adica a abdomenului lasat, flasc, ce nu mai poate fi corectat decit prin interventie chirurgicala. Pielea, de pe zonele in care grasimea s-a topit, va arata exact ca un balon dezumflat.

Tonifierea pielii trebuie facuta inca din primele saptamini de regim, nu dupa ce ai incheiat dieta. Si nu trebuie confundata cu tonifierea musculara. Pielea o tonifiem la salon sau prin folosirea, acasa, a produselor corporale specifice. Musculatura o tonifiem la sala sau miscare, pe cont propriu. Lasarea pielii inseamna lipsa de colagen si fibre de colagen rupte. Acest deficit nu poate fi prevenit si corectat prin sport, ci prin terapii corporale de remodelare si prin aplicarea zilnica a produselor cosmetice de tonifiere si antivergeturi. Lasarea tesuturilor nu se produce, intotdeauna, simultan cu slabirea. Semnele de pe piele pot aparea in timp, pentru ca in interiorul ei au loc modificari majore, in timpul curei de slabire.

Vergeturile, acesti oaspeti nedoriti, care vin si nu mai pleaca, se produc de la procesul de ingrasare/slabire, din cauza intinerii exagerate a pielii. Ruperea fibrelor de colagen si elastina are loc in timpul ingrasarii, iar atunci cind slabesti, vergeturile devin vizibile, se adincesc, imaginea lor microscopica fiind ca un crater.

Tonifierea pielii o poti face la salon, cu ajutorul terapiilor specifice. Dintre acestea, radiofrecventa este cea mai eficienta, pentru ca are dublu efect: topeste tesutul gras, acolo unde exista, si stimuleaza secretia de colagen, refacind fibrele elastice din piele. Acasa, este bine sa aplici zilnic o crema de tonifiere, cu miscari de masaj specifice, pe care ti le arat in secventele VIDEO ce urmeaza.

TONIFIERE A ABDOMENULUI

MASAJUL DE TONIFIERE A PICIOARELOR

MASAJUL DE TONIFIERE A SINILOR

Daca vrei sa faci masaj anticelulitic si de tonifiere de calitate, te astept in salonul nostru! In sedintele de masaj, folosim produse profesionale PostQuam.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler