Te invit sa citesti o poveste tulburatoare, o poveste care iti va da curaj si energie, ori de cite ori te vei simti la capatul puterilor. Adriana a cistigat nu doar lupta cu kilogramele, ci si lupta cu viata, cu destinul potrivnic, chiar daca nu va uita, niciodata, prin ceea ce a trecut… Puterea de a invinge vine din sufletul si din gindul fiecarui om.

Buna ziua doamnelor,

Va citesc, de vreo 2 saptamani, si azi m-am hotarat sa va scriu si sa va intreb daca ma primiti si pe mine, printre voi.

Azi, am 84.1 kg. Acum un an, aveam 102 kg. Cum am ajuns aici ? Nu am fost niciodata slaba, dar aratam bine, eram “apetisanta”, cum imi spuneau niste prieteni. In 2004, am venit in USA si habar nu am cum am pus 10 kg. Pana sa ma dezmeticesc, am ramas gravida. Doamne, ce fericita eram Smile ! Ma trezeam dimineata la 5 si mancam paine calda cu branza si rosii si vorbeam cu bebelina mea… Pe la sfarsitul sarcinii, din cauza retentiei mari de apa, ma ingrasam chiar si 8 kg/saptamana.

Nu sunt in stare nici acum, dupa 3 ani si jumatate, sa povestesc cosmarul nasterii… Pot doar sa va spun ca Dumnezeu a vazut ca bebelina mea este tare, tare frumoasa si a vrut-o ingeras, acolo, langa El…

Dupa aceea, nimic nu a contat pentru mine, decat sa fiu din nou insarcinata, iar depresia nu m-a facut decat sa rontai si sa rontai, la nesfarsit. In 2008, am nascut un baiat frumos, cu ochii albastrii, ca si surioara lui, si sanatos. In iarna anului trecut, am avut un soc, cand in sfarsit m-am convins sa ma urc pe cantar. Erau 3 cifre !!!! Si am decis ca trebuie sa fiu sanatoasa, pentru copilul meu. Saptamana viitoare schimb prefixul la 40 si vreau sa ajung sa-mi cresc copilul…

Am sa va mai citesc povestile si o sa revin cu intrebari, ca am cu gramada…

noiembrie 2009″

Acesta este primul mesaj pe care l-am primit de la Adriana, in noiembrie 2009… O cunosc pe Adriana, de aproape doi ani, desi am senzatia ca o cunosc, de-o viata ! Este una dintre Doamnele de pe forumul nostru. Este una dintre cele mai puternice femei, din cite am intilnit vreodata… Pentru mine, Adriana e un fel de Sfinta. A trait cea mai mare durere, pe care o poate simti o femeie. Doare, si astazi, la fel de tare… Dar, Adriana si-a gasit puterea sa se ridice si sa mearga mai departe. Pentru copilul ei. Pentru copiii ei… Pentru ca si-a dorit sa fie sanatoasa.

Lupta cu kilogramele a dus-o cu aceiasi demnitate uimitoare. Cu aceiasi forta complesitoare. Cu acelasi curaj molipsitor. Minus 40 de kilograme, din mai 2009, pina in decembrie 2010. Ce altceva as mai putea adauga, linga aceasta poveste ? Vorbele sint de prisos… Aceasta este “portia de curaj”, pentru astazi, daruita, cu tot dragul, de Adriana !

Adriana a tinut dieta disociata 3+3 si a folosit acasa tratamente anticelulitice by Irina Reisler: Therma-Frio-Shock Complete, Bio-Shock Cellucomplex si Crio Gel.

Inca ai indoieli ? Inca ti se pare ca lupta cu kilogramele este imposibil de cistigat ? Voi continua sa iti aduc, impreuna cu Doamnele din Casuta, noi si noi povesti… Pina cind te vom convinge ca SI TU POTI !

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler