La cererea telespectatorilor, i-am cerut mamei reteta pentru ciocolata de casa, pe care a facut-o pentru aniversarea de 14 a emisiunii “La Maruta”. In editia de ieri, in care am fost invitata cu povestea vietii mele, Catalin a degustat ciocolata si a decis: “Mama Irinei poate castiga Master Chef cu aceasta ciocolata de casa!”. 🙂 Asadar, iata cat de simplu stau lucrurile:

“Avem nevoie de 2 pachete de unt, 250 ml apa, 700 g lapte praf, 150 g cacao, nuci prajite si stropite cu esenta de rom, 650 g zahar, zahar vanilat. Se fierbe siropul (apa cu zahar), se adaugă untul, apoi laptele praf in ploaie, amestecand continuu, apoi cacao. Operatiunea se face la foc mic. Cand s-a omogenizat bine, se ia de pe foc si se incorporeaza nucile. Se toarna in forma si se da la rece. Recomandare: puneti mai mult lapte praf (800 g), pentru ca se taie mai usor cand se raceste.”

Daca doriti sa vedeti emisiunea “La Maruta”, in care am povestit despre cum am slabit de la 100, la 50 de kilograme (nu, nu cu ciocolata de casa! 😁) si despre cartea motivationala “De la 100, la 50 de kilograme. Vreau, pot, fac, pentru ca merit!“, despre bijuteriile Marysia si despre cum s-au nascut site-urile de cosmetice, despre aparitia miraculoasa a Anisiei in viata mea si despre legatura permanenta dintre mine si Ingerul-Tata, o gasiti aici:

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler