Retentia hidrica la nivelul picioarelor iti poate semnala o multime de probleme in organism: inflamatii la nivel abdominal, fibroame uterine, sarcina, constipatie cronica, circulatie limfatica deficitara, supraincarcare cu toxine, alimentatie dezechilibrata. Daca te confrunti cu aceasta problema, daca picioarele iti sint umflate, este bine sa faci, in primul rind, un control medical. In momentul in care problemele de sanatate sint excluse, poti lua masuri specifice pentru reducerea retentiei hidrice.

Iar cea mai buna varianta este o cura de drenaj limfatic. Acesta se face doar de catre specialisti, cu ajutorul unor tehnici specifice, care trebuie aplicate cu mare precizie. Riscul unui drenaj limfatic gresit consta in agravarea problemelor, in urma perturbarii circulatiei limfatice. In salonul nostru, drenajul limfatic se face manual, de catre un asistent medical specializat in aceasta terapie (in VIDEO)

Iata citeva mici “secrete”, ce te vor ajuta sa scapi de corvoada picioarelor umflate. In secventa VIDEO, iti spunem ce ulei de masaj este bine sa folosesti, atunci cind faci drenaj limfatic, si ce alimente te ajuta sa reduci retentia hidrica.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler