Lidia Fecioru are acum 65 de kilograme, aceeasi greutate ca la 25 de ani ! A ajuns aici, nu fara efort si nici din intimplare. Desi poate parea incredibil, Lidia a avut aproape 90 de kilograme, acum citiva ani ! A slabit cu ajutorul regimului disociat 3+3, din care a eliminat fructele si cartofii, pentru ca… ingrasa ! In secventa VIDEO, o poveste senzationala si o adevarata lectie de viata.

Lidia a slabit cu ajutorul regimului disociat 3+3, pe care l-a tinut aproape un an. A fost, insa, extrem de stricta, de exemplu, in zilele de vegetale, ea nu a mincat nici fructe, nici cartofi.

Dulciurile, fructele, bauturile acidulate si alcoolice au lipsit cu desavirsire din regimul ei. Au fost chiar zile in care a mincat doar carne de pui sau peste sau oua, a amestecat cit mai putin alimentele intre ele.

In perioadele de  “palier”, atunci cind organismul se obisnuia cu dieta si nu mai scadea in greutate, Lidia minca o zi amestecat, dupa care se reintorcea la regulile regimului disociat.

In cazul ei, aceasta dieta i-a schimbat metabolismul, scaderea in greutate a continuat si dupa ce nu a mai tinut regim. Astazi, Lidia maninca de toare, fara sa faca abuzuri, iar rezultatele disociatului inca se mentin. Daca se ingrasa 2, 3 kilograme, reia disociatul pentru o saptamina sau doua. Asa arata Lidia Fecioru, dupa ce a slabit 30 de kilograme.

lidia fecioru 65 de kilograme

Picture 1 of 5

lidia inainte-dupa

Picture 1 of 5

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler