Timpul a zburat, iar primele doamne care au ales sa scape de kilogramele in plus, alaturi de noi, se pot numi deja Invingatoare in lupta cu kilogramele. Unele dintre ele au inceput deja programul de mentinere. Altele, mai au de facut citiva pasi, pina acolo. Cert este ca toate eforturile le sint rasplatite, pe deplin !

PROGRAMUL DE SLABIRE, urmat de doamnele din VIDEO, cuprinde regimul care m-a ajutat si pe mine sa slabesc 44 de kilograme (dieta disociata 3+3) si tratamentul anticelulitic Therma-Frio-Shock. Unele dintre ele au facut si exercitii fizice, acasa.

Transformarile pe care le-au suferit sint incredibile, sint uimitoare ! Cu rabdare, ambitie, corectitudine si mult optimism au ajuns sa nu se mai recunoasca, atunci cind se privesc in oglinda… Nu gasesc suficiente cuvinte, ca sa pot descrie bucuria pe care o simt, atunci cind le vad, asa ca voi lasa imaginile sa vorbeasca, de la sine. Vreau doar sa le felicit si sa le multumesc, pentru ca sint de acord ca povestile lor sa fie publice, in sprijinul celor care decid sa inceapa acum lupta cu kilogramele !

IMAGINILE DIN MATERIALUL URMATOR NU SINT TRUCATE !

LORE: A slabit 20 de kilograme, in 5 luni.

ELI: A slabit 25 de kilograme, in 6 luni. Peste doua saptamini, va trece la programul de mentinere.

MIKI: A slabit 15 kg, in 5 luni.

MONICA: In 6 luni, a slabit 20 kg.

CARMEN: A slabit 15 kilograme, in 4 luni.

DENYS:  Minus 12 kilograme, in 6 luni.

AMELY: Nu stim exact cit a slabit, pentru ca ea a crezut mai mult in oglinda, decit in cintar.

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler