Disociatul 3+3 este regimul care m-a ajutat sa slabesc, acum 10 ani, atunci cind mi-am dorit un copil. La momentul respectiv, am dat jos 20 de kilograme. Disociatul 3+3 este regimul care m-a ajutat sa scap de cele 44 de kilograme, acumulate in timpul sarcinii, din cauza tratamentelor hormonale facute si a lipsei de cumpatare. Anul acesta, disociatul 3+3 m-a ajutat, din nou, sa scap de 10 kilograme. Povestea mea este publica de multa vreme. Nu am facut un secret din faptul ca am avut 100 de kilograme. Nu pentru ca ma mindresc cu acest lucru, ci pentru ca vreau ca voi sa nu faceti greselile, pe care le-am facut eu. Si pentru ca imi doresc ca fiecare om sa stie ca orice este posibil, atunci cind iti doresti cu adevarat !

Anul trecut, sute, mii de oameni au trecut prin acest loc. Unii au plecat. Multi, insa, au ramas. Rezultatele obtinute impreuna sint uluitoare. O simpla socoteala, in care am inclus doamnele de pe forum si pe cele care mi-au scris si pe care le-am sustinut in particular, la distanta, ne arata ca in 2009 “s-a dus” peste o tona de grasime ! Pare ireal, dar este purul adevar ! O parte dintre povesti, le gasiti pe forum, la Povestile Invingatorilor. Imagini uimitoare, in montajul VIDEO.

In 2009, doamnele de pe forumul nostru au tinut fie diete personalizate, de la nutritionisti, fie diverse diete universale, dar corecte. Dintre tratamentele corporale pentru acasa, folosite de catre doamnele noastre, cel mai eficient, mai iubit si mai apreciat este tratamentul anticelulitic Therma-Frio-Shock.

 

 

© Toate drepturile asupra textelor și imaginilor aparțin by Irina Reisler